Зворотній дзвінок
Новини:


Polaris святкують 20 років RANGER на Фестивалі швидкості Goodwood

Фестиваль швидкості в Гудвуді (Західний Сассекс, Англія) —  це щорічні змагання з швидкісного підйому (проходження висхідної траси) за участю кращих гоночних автомобілів, що проводяться з 1993 року. Цей захід проходить під час паузи основних гоночних змагань та викликає захоплений ефект у відвідувачів (вони отримують можливість ближче розглянути те, що відбувається, будучи відокремленими від дороги лише на кілька метрів). Це буквально "вечірка в автоспорті, що сп'янить поєднанням драйву, швидкості та потужності», і це чудова можливість у 2018 році для Polaris продемонструвати свої новітні розважальні та спортивні автомобілі.

 Цього року Polaris, на фестивалі Goodwood, представить нову модель RANGER XP 1000. Маючи провідну потужність у класі (82 к.с.) і крутний момент (61 фунт-фут), RANGER XP 1000 є лідером з більш ніж новаціями завдяки рекомендаціям користувачів. Крім покращеної продуктивності, RANGER XP 1000 також має новий сміливий і агресивний стиль і є більш вишуканим і зручним, тому він обов'язково приверне увагу на майбутній захід.

Разом з RANGER також буде представлений новий, революційний RZR DYNAMIX - введення в   майбутнє гоночної їзди та адаптивною підвіскою. Адаптивна підвіска RZR DYNAMIX Active Suspension (з електроннорегульованими амортизаторами з автоматичним підстроюванням на ходу під умови їзди) є єдиною у світі системою позашляхової підвіски, яка досить розумна, щоб постійно регулювати амортизатори "на льоту", що означає, що вам між «комфортним» або «робочим» режим налаштування підвіски, оскільки DYNAMIX адаптується до будь-якої ситуації, залежно від траси і того, як ви їдете. Це найпотужніший у світі RZR, що забезпечує неймовірну потужність 168 л. і максимальний момент, що крутить, до 114 фунтів. Також буде представлений Polaris GENERAL, найбільш продаваний кросовер в галузі. Якщо вам потрібна робоча конячка RANGER та продуктивність RZR, GENERAL дасть вам потужність та універсальність, необхідні для будь-якого маршруту та будь-якого завдання. З найбільш швидкодіючим високопродуктивним AWD в галузі, всі чотири колеса будуть задіяні, коли буде потрібно більше прямого зчеплення з грунтом, і повернення назад в режим 2WD, коли в цьому відпаде необхідність. GENERAL найкраще в класі більше 100 к.с., щоб розігнати вас від 0 до 65 км. за годину за 3,6 секунди, він демонструє вагомі переваги перед своїми опонентами, такі як гальма ABS, 12-дюймовий дорожній просвіт і подвійне посилене сидіння.

всі новини

 
13.07.2018