Зворотній дзвінок
Новини:


Запчастини та аксесуари від Polaris

Одна з переваг бренду Polaris, це наявність величезного (понад 1900) набору оригінальних аксесуарів для всіх моделей позашляхових автомобілів Polaris.

Існують тисячі різних варіацій для різних ситуацій в залежності від необхідності: зміна стилю, продуктивності, захист від погодних умов, лебідки, шини для різних трас, причепів, аудіо, збільшення вантажного об'єму та т.п.

Придбавши оригінальні аксесуари розроблені висококваліфікованою командою від компанії Polaris, ви гарантуєте швидку, надійну і практично безшовну їхню установку на ваш мотовсюдихід . Крім того, вам буде доступний широкий асортимент аксесуарів і в майбутньому, у разі покупки більш нової моделі квадроцикла від Polaris. Аксесуари від Polaris постійно контроолуються та проходять різноманітні тести у відділі розробки та впровадження компанії у Вайомінгу, США.

"Ми використовуємо комплексний підхід при розробці, який включає широкий процес розробки (PDP). Таким чином головний інженер відповідає не тільки за розробку автомобіля, але і за аксесуари, які розширюють його можливості.Це означає, що всі аксесуари Polaris проходять всі дослідження та тести, яким піддаються транспортний засіб для якого вони призначені. Такий комплексний підхід забезпечує найвищу якість та надійність як авто так і аксесуарів до нього. - пояснив Андреас Гейзінгер, менеджер відділу запчастин та аксесуарів EMEA у Polaris Industries Inc.

Завдяки відгукам клієнтів, робота над розробкою, удосконаленням існуючих та створенням нових аксесуарів ніколи не закінчується.

Крім запчастин та аксесуарів для постійної експлуатації, існують аксесуари з системою Polaris Lock & Ride. Ця революційна система дозволяє встановити та зняти аксесуар вашого квадроцикла за лічені секунди залежно від вашого бажання.

"Конструктивні рішення, які полегшують завдання з підключення або зняття додаткових аксесуарів, вже включені в розроблені автомобілі. Так, наприклад, проводка для лебідки, освітлення, аудіо вже прокладена і їх просто достатньо просто підключити до мережі.Монтажні точки для причіпних аксесуарів вбудовані в раму, тому водієві потрібно лише під'їхати до причепа і підключити його, нічого додатково встановлювати не потрібно."

Стратегія компанії полягає у забезпеченні універсальності аксесуарів від Polaris для того, щоб допомогти клієнтам та дилерам створити кращий автомобіль для них.

"Аксесуари не просто добре підходять для однієї машини, вони універсальні, наскільки це можливо, таким чином, щоб підходити і до інших моделей Polaris. Наприклад 70% аксесуарів, що підходять до RZR 900 , також підійдуть і до RZR 1000. Це створює універсальність для клієнтів, які можуть змінити машину, при цьому зберігши аксесуари для нової. Крім того, це дає переваги дилерам для акційних пропозицій і забезпечує їм доступність широкого спектру аксесуарів для різних моделей."

>

Це дозволяє задовольнити всі вимоги для всіх ринків Європи, Близького Сходу та Африки зі своїми специфіками експлуатації, які дуже різноманітні.

Снігоочисники та гусениці дуже популярні в скандинавських країнах, на середньому сході переваги віддають підвищеній потужності, дюнним шинам, що підвищують максимальну чуйність і маневреність.

"Є величезні відмінності при продажі аксесуарів у різних регіонах. У Великобританії кабіна та захист від погодних умов для водія дуже популярна, практично обов'язкова. На півдні Європи, де квадроцикли використовують для збирання маслин , важливими є захисні решітки та збільшене місце для вантажу".

Існує багато переваг використання аксесуарів. Для експлуатації в комунальній сфері можливе забезпечення захисту від погодних умов, покращення комфорту водія, спрощення та прискорення виконання поставлених завдань за допомогою аксесуарів. Для відпочинку та хобі, власники своїх квадроциклів можуть налаштувати їх відповідно до їхніх побажань.

Проконсультуйтеся з місцевим дилером Polaris, щоб дізнатися про всі доступні аксесуари.


 
14.09.2017