Зворотній дзвінок
Новини:


RANGER 150 EFI - двомісний мотовсюдихід, призначений для дітей не молодше 10 років

Їзда на мотовсюдиходах - це не просто хобі. Це пристрасть, стиль життя справжніх чоловіків, який варто виховувати з самого дитинства.

Заняття справді екстремальне і виникає питання: “Як передати досвід пілотування своїй дитині і при цьому врахувати всі заходи безпеки?”

На це питання є відповідь у Polaris Ranger 150 Efi - найбезпечнішого мотовсюдихода для підростаючого покоління.

Система безпеки розроблена таким чином, щоб молоді водії могли набиратися досвіду водіння, а батьки тримали процес під контролем, відчуваючи спокій.

 

Шукайте подарунок своїй дитині? Подаруйте йому драйвовий спосіб життя!

RANGER 150 EFI - це двомісний мотовсюдихід, призначений для дітей не молодше 10 років.

Дитина зможе керувати своїм особистим транспортним засобом, який оснащений двигуном із робочим об'ємом 150 куб. див. і системою електронного упорскування палива.

Система безпеки розроблена таким чином, щоб молоді водії могли набиратися досвіду водіння, а батьки тримали процес під контролем, відчуваючи спокій. Незалежно від того, чи ви їдете поруч на своєму мотовсюдиході або спостерігаєте за процесом за допомогою мобільного додатка.

 

 

Ranger 150 EFI оснащений такими системами безпеки:

● Система Passcode Protected Safe-Start - дозволяє відстежувати, хто керує мотовсюдиходом, де і з якою швидкістю він пересувається. Управління здійснюється зі смартфона через мобільний додаток.

● Система контролю для ременя безпеки. Поки водій не пристебнутий, мотовсюдихід не розвиватиме швидкість вище 9,7 км/год.

●  Функція цифрового обмеження швидкості дозволяє батькам самим визначати її межі, гарантуючи, що діти їдуть на відповідній швидкості для їхнього віку, досвіду та місцевості.

● Додаткові опції: прапорець безпеки, два шоломи, захисна клітка, світлодіодні ходові вогні та задні ліхтарі.

 

RANGER 150 EFI - це драйвовий мотовсюдихід, який подарує незабутні емоції дітям та спокій батькам.

У нашому магазині представлено у червоному кольорі з усіма необхідними аксесуарами. Ціна: 7 500 $

 

Для запису телефонуйте:

+380 (67) 656-74-91

+380 (67) 236-78-36


 
08.06.2019