Зворотній дзвінок
Новини:


Огляд квадроциклу Polaris Scrambler XP 1000 EPS

Квадроцикл 1000 EPS має радикальний, агресивний та безкомпромісний дизайн.

    Спортивно-утилітарний «Скремблер» оснащений високофорсованим 89-сильним мотором з електронним впорскуванням палива. Система автоматичного повного приводу AWD чуйна до змін траси і поведінки райдера (машина сама вирішує, коли треба починати і закінчувати працювати передніми колесами). Якщо задні колеса втрачають зчеплення, передні візьмуть на себе провідну роль і допоможуть піднятися на пагорб, проїхати через бруд або переїхати колоду, забезпечуючи впевнене зчеплення та рух, доки водій не відпустить курок газу. Якщо задні колеса зможуть зачепитися за землю, після відкриття дроселя система приводу знову подаватиме потужність тільки на них. У двоколісному режимі приводу задню частину квадроцикла легко заносить на поворотах, що порадує шанувальників дрифту. На розбитих гравійних дорогах можна дрифтувати і в режимі повного приводу.

 

      Зміщений на 270 градусів колінчастий вал і два врівноважуючі вали забезпечують напрочуд низький рівень вібрації для такого великого і потужного двигуна.  Незалежні підвіски з ходом 229 і 260 мм і кліренс 290 мм роблять квадроцикл практично всепролазним: мабуть, його можна тільки втопити в глибокому болоті або закопати в рідкому в'язкому бруді

     Серед переваг квадроцикла Polaris Scrambler XP 1000 EPS також варто відзначити наявність амортизаторів Premium Fox® Podium X 2.0 з 18 позиціями регулювання жорсткості (дозволяють налаштувати підвіску на агресивну спортивну їзду, коли їй потрібно швидко і ефективно згладжувати всі нерівності аж до гребінки і витримувати приземлення після стрибків, до речі, розважування дозволяє в польоті газом управляти; два задніх колеса), електропідсилювач керма EPS (знижує втому водія та віддачу від ударів на кермо) та особливу ергономіку за рахунок поздовжнього розташування двигуна, яке дозволило звузити сидіння та розширити підніжки для зручнішої постановки ніг. Крім того, в наявності гума Carlisle, захист рук, цифрова приладова панель, спеціальна форма сідла, світлодіодні фари та   специфічне фарбування.


 
23.02.2017