Зворотній дзвінок
Новини:


Модельний ряд позашляховиків Polaris 2022

Polaris відкриває нові можливості доповненнями та вдосконаленнями в модельній лінійці 2022

 

Polaris Off Road – світовий лідер з інновацій у сфері спорту та бездоріжжя (Off road), сьогодні презентував свою лінійку 2022 модельного року, наповнену вдосконаленнями для водіїв у брендах RANGER, RZR, GENERAL та Sportsman.

Після року, в якому більше споживачів, ніж будь-коли раніше, зайнялися активним відпочинком на свіжому повітрі, Polaris представляє найкращі в своєму класі моделі, які максимально ефективно дозволять працювати на природі або влаштовувати захопливі пригоди як для нових, так і для досвідчених водіїв. Нові пропозиції на 2022 рік включають:

  • Абсолютно новий RANGER SP 570 створений спеціально для сімей, власників заміської нерухомості, фермерів та мисливців, які наполегливо працюють і активно відпочивають. Новий, середнього розміру RANGER спрощує вирішення важких завдань, надаючи більше часу для веселощів з друзями та родиною.
  • Sportsman 570 Limited Edition і XP 1000 - мотовсюдиходи обладнанні 7-дюймовим сенсорномуим дисплеєм з RIDE COMMAND, функцією GPS навігації і технологією комунікації між квадроциклами, які підносять на новий рівень досвід керування цими моделями.
  • GENERAL XP 1000 Trailhead Edition представлений з функціональними можливостями преміум сегменту та розширеними можливостями на трасах, що ви наважитесь підкорювати. Найновіший GENERAL - це найкращий вибір для шанувальників активного відпочинку, які шукають нових напрямків та щоразу піднімають свою планку пригод і вражень.
  • RZR 200 EFI оновлений до наступного покоління позашляховиків, пропонує тепер більше потужності і можливостей для малечі. Разом з тим пропонуються нові опції для безпеки з RIDE CONTROL і технологією контролю носіння шолому.
  • Повнорозмірний RZR отримує ряд оновлень, включаючи порт для зарядки, який спрощує обслуговування акумулятора та забезпечує більш ефективну зарядку на моделях RZR XP, тоді як моделі Pro XP Premium та Ultimate забезпечують підвищений комфорт та безпеку для водія з оновленими дверними вставками.
  • Нова преміальна лінійка аксесуарів Rhino-Rack для зберігання, розроблених спеціально для RANGER і GENERAL дає ще більше можливостей для розміщення всіх необхідних вам в дорозі речей.

“Think outside” - це не просто слоган. Це спосіб життя та менталітет наших клієнтів. Саме вони надихають нас і стимулюють на вдосконалення, які ми розробляємо, щоб підняти досвід керування мотовсюдиходами на новий рівень» , - сказав Стівен Меннето, президент Polaris Off Road. «Чи це знайомство малюків з дитячими RZR, чи втілення передових технологій до квадроциклів, чи вдосконалення утилітарного сегменту, чи розробка спеціально сконструйованого GENERAL, який створений переносити ваші пригоди на більш високий рівень, ми постійно рухаємось вперед з пропозиціями, які надихають нових та вже досвідчених водіїв робити те ж саме».

 

 

Polaris RANGER

RANGER SP 570

RANGER -CREW SP 570

RANGER SP 570 NorthStar Edition

RANGER CREW SP 570 NorthStar Edition


Вже більш, ніж два десятиліття, Polaris RANGER допомагає власникам більш ефективно виконувати будь-яку роботу, що у них залишається більше часу проводити з сім'єю та друзями. Тож новий RANGER SP 570 не є винятком. Під лозунгом "тяжча робота , плавніша їзда", RANGER SP 570 має більший багажник, збільшений дорожній просвіт, додаткові можливості для зберігання та аксесуарів, які загалом створюють ідеальну машину для роботи та відпочинку.

«Наші клієнти ведуть зайнятий спосіб життя, і їм не хочеться йти на компроміси щодо двох речей, які їх найбільше турбують: якісної роботи та приємного проведення часу з сім'єю», - сказав Кріс Джадсон, Віце-президент сегменту RANGER, GENERAL та ATV . “RANGER SP 570 був розроблений таким чином, що їм не потрібно йти на компроміси, він ідеально підходить для роботи та веселого активного відпочинку.”

2-місні та CREW моделі, RANGER SP 570 оснащений найпотужнішим в своєму класі 44- к.с. Prostar 570 двигуном, з можливістю буксирування 1500 фунтів, в той час як збільшений майже на 30% багажник має більше місця для найкращого у своєму класі завантаження. Вдосконалений радіус розвороту і компактна 56-дюймова ширина дає додаткову маневреність в обмеженому просторі. З більш ніж 40 нових аксесуарів, включаючи Pro Shield Cab системи, ексклюзивні JBL аудіо і технології RIDE COMMAND, RANGER SP 570 може бути кастомізовний для різних цілей. Для водіїв, які хочуть отримати максимальний комфорт, RANGER SP 570 NorthStar Edition оснащений кабіною Pro Shield та вбудованою пічкою одразу з заводу.

У доповнення RANGER SP 570, лінійка повнорозмірних RANGER також має кілька оновлень до 2022. Polaris завжди прислухається до своїх користувачів та дилерів, тож новий повнорозмірний модельний ряд включає покращення, які є прямим результатом їх відгуків. Більше комфорту і можливостей мають вирішальне значення:

  • HVAC - Оновленнясистеми кондиціонування та вентиляції - оновлена конструкція кондиціонера, що забезпечує швидше охолодження та зниження температури в кабіні, тому водії можуть залишатися в комфорті в найспекотніші дні (навіть на холостому ходу). Доступно на моделях XP 1000 NorthStar.
  • All-New Seats – сидіння нового дизайну представляють наступний рівень комфорту завдяки модернізованій амортизації і використанням преміум матеріалу для іх виготовлення, а додаткова підтримка водія дозволяє більш надійно триматися під час їзди по пересіченій місцевості. Доступно на моделях XP 1000 та XP 1000 NorthStar.
  • 8-ply Pro Armor X-Terrain шини - додаткова міцність і витривалість ваших шин, зберігаючи при цьому преміальний комфорт і зчеплення з дорогою на будь-якій місцевості. Доступно на моделях XP 1000.

 

 

Polaris RZR

2022 RZR Trail

2022 RZR XP 1000

2022 RZR Pro XP


Polaris RZR – визначна модель для спортивного сегменту, представляє безліч нових функцій і кольорів. Лінійка RZR XP Pro має новий зарядний порт, що забезпечує покращені можливості зарядки. Крім того, моделі RZR Pro XP Premium і Ultimate отримали нові дверні вставки для більшого комфорту та захисту під час їзди. У моделі RZR Trail Premium додано режим Turf, щоб забезпечити кращий радіус розвороту шляхом розблокування заднього диференціалу.

З цією модернізацією RZR, RZR XP Pro Sport замінить RZR XP Turbo, пропонуючи клієнтам підвищену потужність, збільшену продуктивність у ще більш стильному дизайні. На 8% більше к.с. у порівнянні з попередником, RZR Pro XP Sport має збільшений на 2 дюйми хід підвіски.

Завдяки стильному ергономічному дизайну кабіни RZR Pro XP Sport готовий до будь -яких викликів з новою посиленою трансмісією та передніми осями.

У 2022 році RZR також отримає нові цікаві варіанти аксесуарів. Натхненний RZR Pro XP Rockford Fosgate ® LE, тепер доступний для RZR Pro XP - це набір для оновлення аудіо Rockford Fosgate® Stage 5. Цей комплект оснащений 12- дюймовим сабвуфером з потужністю 400 Вт і динаміками потужністю 100 Вт. Крім того, Pro Armor Crawler AT Tyre представляє два варіанти 14-дюймових дисків, які поєднують в собі міцність і стиль, щоб ваш RZR мав ще більш спортивний вигляд.

«RZR Pro XP вже давно виконаний з усіма стандартами для спорту і бездоріжжя, і ми раді збільшити продуктивність Pro XP» , - сказав Рейд Вілсон, Віце-президент RZR, Polaris. "З новим RZR Pro XP Sport ми забезпечуємо більш потужні стандарти попереднього Turbo, з модельного ряду Multi-Terrain, і це те, що ми впевнені, наші клієнти оцінять".

 

 

Polaris GENERAL

2021 GENERAL XP 1000 Trailhead Edition

2021 GENERAL XP 4 1000 Trailhead Edition

 

Хедлайнером Polaris GENERAL на 2022 рік є абсолютно нова версія GENERAL XP 1000 Trailhead Edition. Випускається в 2-х і 4-місних моделях, ця лімітована версія обладнана всім необхідним, щоб впевнено орієнтуватися в складній місцевості, одночасно з комфортом відпочиваючи з друзіями і родиною, прихопивши все необхідне спорядження для пригод. Trailhead Edition побудовано на платформі бестселлеру GENERAL XP з доповненням функцій і оновленим стилем, які задовольнять активний образ життя як нових, так і досвідчених водіїв.

«Все більше людей займаються відпочинком на свіжому повітрі, підкорюючи нові маршрути по всій країні, - сказав Кріс Джадсон, віце-президент RANGER, GENERAL та ATV. «Деякі лише починають поринати в захоплюючі враження від пригод на природі. Але для тих, хто хоче піти далі, у пошуках нових напрямків та емоцій, допоможе GENERAL XP 1000 Trailhead Edition, спеціально створений для того, щоб впоратися з тривалими, більш авантюрними подорожами і експедиціями з друзями, та необхідним спорядженням».

Trailhead Edition – це мотовсюдихід, що передбачає додаткові місця для зберігання та перевезення вантажів, а також відкриває нові можливості для захоплюючих пригод:

  • RIDE COMMAND - вбудована система, що дає змогу бути на зв’язку з іншими членами групи, що прямують з вами в експедиції. 7-дюймова сенсорна мультимедійна система з GPS навігацією дозволяє зберегти бажані напрямки, і прямувати до місця призначення визначеним маршрутом. Група з кількох мотовсюдиходів має змогу синхронізувати свою навігацію, що дозволяє різним екіпажам досліджувати окремі маршрути, слідкуючи при цьому за лідером групи, що передає всім свій трек. Власники RIDE COMMAND також можуть надсилати текстові повідомлення один одному, без доступу до стільникового зв'язку.
  • ock&Ride Adventure Bed Rack –600-фунтовий вантажний кузов обладнаний додатковою стійкою з боковими панелями МOLLE з легким доступом до всього необхідного, до того ж, дозволяє взяти з собою ще 50 фунтів (23 кг) необхідного спорядження для поїздки.
  • Rockford Fosgate ® Audio - Rockford Fosgate ® Stage 3 аудіо система забезпечує потужний звук, так що власники зможуть насолоджуватися їх улюбленими музичними треками під час кожної пригоди.
  • Люстра, встановлена ​​на бампері - 11-дюймова світлова панель Pro Armor з високою потужністю, вбудована в передній бампер, збільшує видимість в умовах недостатнього освітлення, щоб продовжити пригоду навіть в темний час.
  • Оновленний дизайн - унікальна 3-D графіка на матовій блакитній фарбі з матовими помаранчевими акцентами виділить вас з натовпу.

Polaris GENERAL залишається лідером сегменту side-by-side, і в 2022 році ця лінійка отримає кілька оновлень, що стали результатом постійного зворотного зв'язку з клієнтами. Більшість моделей отримають оновлення лебідки функцією Auto-Stop, синтетичний трос з темним кованим гаком, алюмінієвою платформою і гумовим ізолятором. Моделі з RIDE COMMAND здобули Plow Mode (для керування відвалом з сенсорного дисплею). При обладнанні вашого мотовсюдихода відвалом, Plow Mode автоматично опускає та піднімає його, коли транспортний засіб переходить від паркування до зниженого або заднього ходу, що робить користування додатковим обладнанням простішим, ніж будь-коли.

До того ж, моделі з RIDE COMMAND отримали новий Rockford Fosgate ® Stage 3 - налаштування звуку з чотирма каналами підсилювача для регулювання затухання та автоматичного вирівнювання гучності.

Для того, щоб задовольнити найвибагливіших споживачів, є можливість додати 400 Вт підсилювач з 10-дюймовим сабвуфером в 25-літровому корпусі.

Нові забарвлення GENERAL будуть доступні для 2-х і 4-місних моделей.

 

 

Polaris Sportsman

2022 Sportsman 570 Ride Command Edition

2022 Sportsman XP 1000 Ride Command Edition


Polaris Sportsman, залишається найбільш бажаним квадроциклом 4х4, тому на 2022 рік сьогодні представлені дві нові моделі лімітованого випуску, з мультимедійною системою RIDE COMMAND. Нові Sportsman 570 та XP 1000 RIDE COMMAND наповнені ексклюзивними технологіями, більшою продуктивністю та додатковими можливостями на бездоріжжі, спрямовані на покращення вашого досвіду від їзди.

«Ми постійно прагнемо забезпечити найкращий досвід користування квадроциклами, а впровадження технології RIDE COMMAND для Sportsman - це яскравий тому приклад», - сказав Джадсон. "Незалежно від того, виїжджаєте ви окремо, або в групі, нові моделі Sportsman RIDE COMMAND надають водіям додаткової впевненості та можливості залишатися на зв'язку, досліджуючи нову місцевість та напрямки».

Квадроцикли RIDE COMMAND Edition надають змогу водіям залишатися на зв'язку за допомогою унікальній технології, яка працює навіть за межами діапазону покриття стільникових операторів.

Водії можуть відкласти свої телефони і тримаючи руки на рулі, насолоджуватись поїздкою, одночасно маючи змогу спостерігати на екрані мультимедіа свій маршрут і розташування на мапі інших членів групи. Але і це ще не все, ці дві моделі наповнені функціями, призначеними для водіїв, які прагнуть вийти на трек з покращеною ефективністю та стилем. У стандартне обладнання нових версій 2022 Sportsman 570 та XP 1000 RIDE COMMAND входить наступне:

  • RIDE COMMAND - вбудована система, що дає змогу бути на зв’язку з іншими членами группи, що прямують з вами в експедиції. 7-дюймова сенсорна мультимедійна система з GPS навігацією дозволяє зберегти бажані напрямки і слідувати до місця призначення визначеним маршрутом. Група з кількох квадроциклів має змогу синхронізувати свою навігацію, що дозволяє різним екіпажам досліджувати окремі маршрути, слідкуючи при цьому за лідером групи, що передає всім свій трек. Власники RIDE COMMAND можуть надсилати текстові повідомлення один одному, без доступу до стільникового зв'язку. Plow Mode (Режим плуга) також входить у стандартну комплектацію, що робить роботу з відвалом простішою, ніж будь-коли, шляхом автоматичного опускання та підйому при переході автомобіля з паркування на знижений або задній хід. (Див. в аксесуарах для моделей Sportsman 2022 року).
  • Multi-Select EPS - на всіх моделях Sportsman, оснащених електро-підсилювачем керма, тепер є змога обрати між трьома рівнями потужності, опираючись на умови їзди для додаткового комфорту та впевненості під час переміщення.
  • Потужне LED освітлення - за допомогою світлодіодних LED фар та світлодіодного підсвічування, які мають функцію дальнього світла, забезпечить кращу видимість і допоможуть висвітлити дорогу, коли їзда починається рано та триває до пізнього вечора.
  • Оновлені Duro® шини - обидві моделі отримують більші шини Duro® (26-дюймові на 570 і 27-дюймові на XP 1000) , що будуть встановлені на 14-дюймові алюмінієві диски, забезпечуючи більший дорожній кліренс, краще зчеплення і стійкість на поворотах, що б підкорити будь-який маршрут, який доведеться подолати.
  • Більше кліренсу, менше обслуговування - передні і задні арочні ричаги збільшують дорожній просвіт під квадроциклом, щоб впевнено долати перешкоди на треку, в той час як оновлені втулки підвіски зменшать необхідність їх технічного обслуговування.
  • Більше безпеки та утилітарності - Передній бампер забезпечить додатковий захист, а лебідка Pro HD (3500 фунтів) з функцією Auto-Stop і синтетичним тросом стане у нагоді для подолання несподіваних перешкод на вашому шляху.
  • Більше місця для зберігання у 570 - Сумка під сидінням, що входить у стандартну комплектацію 570 RIDE COMMAND Edition, а також нові опції аксесуарів, включаючи сумку на крило, 2-літрова сумка на центральну панель, та задні розширювачі для багажника, забезпечують більше місць для додаткового спорядження.

 

 

Polaris Youth

2022 RZR 200 EFI


Наймолодших гонщиків також чекають інновації у 2022 році. Polaris представляє повністю новий RZR 200 EFI, що замінить RZR 170 EFI встановлюючи нові стандарти для дитячої лінійки завдяки ексклюзивним інноваціям з безпеки, в тому числі RIDE CONTROL (обмеження швидкості), географічного обмеження, і технології Helmet Aware . Все це контролюється з додатку RIDE COMMAND.

З прохідністю найвищого рівня серед дитячих мотовсюдиходів, RZR 200 EFI пропонує наймолодшим водіям почати своє знайомство з бездоріжжям. Безліч інновацій у сфері безпеки означає, що батьки зможуть спокійно контролювати малечу зі смартфона. У RZR 200 EFI передбачене пасажирське сидіння для того, щоб розділити радість від поїздки з товаришем. Одночасно з тим, лінійка додаткових аксесуарів дозволить кастомізувати свій перший автомобіль.

"RZR 200 EFI орієнтований на дітей, з технологіями безпеки, які оцінять іх батьки", - сказав Джадсон. "Це мотовсюдихід, який створений розвиватися разом з молодшими гонщиками, по мірі набуття ними майстерності та впевненості, вселяючи почуття розширення можливостей та свободи у наступного покоління шанувальників бездоріжжя".

  • Youth RIDE CONTROL - дозволяє батькам встановлювати межі швидкості з додатку RIDE COMMAND, контролювали їх безпеку, поки діти підвищують свій рівень вправності.
    • Технологія Helmet Aware - можливість заздалегідь встановити обмеження керування транспортним засобом, запобігаючи початку їзди, доки маленький водій не надягне захисний шолом.
    • Обмеження швидкості - дозволяє дітям їздити з відповідною швидкістю для їх віку, досвіду та ландшафту місцевості. Максимальну швидкість можна легко встановити з додатку на смартфоні RIDE COMMAND.
    • Географічне обмеження - допомагає обмежити площу, де малечі дозволено їздити. Встановлюйте та контролюйте межі та швидкість всередині та за межами вказаної геозони.
  • Функціональний дисплей - діти можуть бачити свою швидкість за кермом, одночасно батьки мають змогу відстежувати швидкість зі свого смартфону.
  • Шоломи в комплекті - RZR 200 EFI поставляється з двома шоломами, один з яких з вбудованим маячком для контролю його носіння (Helmet Aware ).
  • Двигун EFI 180 куб. см – з електронною системою подачі палива дає дітям необхідну потужність для керування на різноманітній місцевості, не відстаючи позаду і впевненого холодного старту.
  • Покращена прохідність – передні подвоєні ричаги, передня і задня незалежні підвіски з 7-дюймами ходу, 24–дюймовими колесами і 10 дюймами дорожнього кліренсу забезпечує більше можливостей для подолання будь-яких перешкод у вигляді каменів чи колії.
  • Міцні двері - дозволяють дітям насолоджуватись пригодою, захищаючи їх в кабіні.
  • Світлодіодні LED фари та задні ліхтарі - покращена видимість для водія в умовах недостатнього освітлення та робить автомобіль більш помітним для інших на місцевості. Також мотовсюдихід обладнаний помітним яскравим прапорцем.
  • Доповнена лінійка аксесуарів - додати комфорт і безпеку можна за допомогою переднього і заднього бамперу, бокового захисту кузова, половинки чи повного лобового скла. Доступний для доукомплектування дах, задня сумка, а також Pro Armor шини і диски.

 
05.08.2021