Зворотній дзвінок
Новини:


POLARIS RZR XP 1000 DYNAMIX 2019

Тільки для шанувальників справжнього позашляхового божевілля з максимальним контролем над тим, що відбувається.

Представляємо POLARIS RZR XP 1000 DYNAMIX 2019 - справжній еталон потужності та стійкості.

Унікальною особливістю даної моделі є наявність активної електронної підвіски з чотирма амортизаторами Fox Live Valve, які регулюються спеціальним процесором і в реальному часі керує їх жорсткістю.

У секунду на цей процесор надходять приблизно 200 сигналів із різних датчиків: від датчика положення рульового колеса, двигуна, гальм, від самих амортизаторів. У свою чергу, на амортизатори приходять команди, що робити в конкретну секунду: послабити або зробити їх жорсткішими. Всю роботу підвіски можна спостерігати в реальному часі через монітор RIDECOMMAND, який розташований на своєму звичному місці біля панелі приладів.

Так під час стрибка амортизатори стають максимально жорсткими, щоб під час приземлення не допустити пробою підвіски. А якщо мотовсюдихід різко прискорюється, тоді задні амортизатори стають жорсткішими, а передні розслаблюються для того, щоб завжди утримувати горизонтальне положення. Коли мотовсюдихід гальмує, передні амортизатори стають більш жорсткими, а задні м'якими, щоб знову таки, забезпечувати горизонтальне положення машини і виключити клювання підвіски.

Крім того, RIDECOMMAND отримав ще кілька цікавих функцій:

  • підключення музичних плеєрів та відтворення музики
  • підключення екшн-камер
  • камера заднього виду

Всередині квадроциклу перевірений часом двигун ProStar® 1000, що видає неймовірні 110 л.с.

Зовні характерні хижі риси RZR.

Який би стиль їзди ви не вибрали, будьте впевнені, що в потрібний момент амортизатори будуть максимально жорсткими для того, щоб не допустити крену мотовсюдихода.

Таких моделей у нас залишилося всього 2 у наявності, вартістю 28 000$.

 

Для запису телефонуйте:

+380 (67) 656-74-91

+380 (67) 236-78-36


 
08.06.2019