Зворотній дзвінок
Новини:


Polaris представляє модельний ряд позашляховиків 2019 року

Polaris, світовий лідер у галузі позашляхових інновацій, представив свої абсолютно нові моделі 2019 модельного року зі значними модернізаціями та технологічними нововведеннями в лінійках RZR, RANGER, GENERAL та Sportsman!

"Ми мали найсильнішу першу половину року, завдяки запуску RZR RS1", інноваційного RZR XP Turbo S, а також RANGER CREW і XP 1000 і нашого найпопулярнішого молодіжного RANGER 150 EFI. величезний імпульс", - сказав Кріс Муссо, президент Off-Road Vehicles Polaris. "Ми плануємо продовжити цей імпульс лідера індустрії завдяки впровадженню інновацій, що ведуть у галузі, і надамо споживачам можливість отримати максимальний досвід позашляхової їзди із запуском нашого модельного року 2019 року."

Polaris RANGER - найпопулярніші в галузі протягом 10 років вигідні моделі side-by-side, і вони знову покращуються і модернізуються в лінійці 2019 завдяки впровадженню технічних нововведень і різноманітності варіантів оновлення. Вперше вибір моделей 2019 RANGER XP® 1000 EPS буде доступно з технологією RIDE COMMAND® як встановлений на заводі пакет, а також доступний варіант розмальовки NorthStar Editions. Сімейство RANGER XP 1000 та RANGER CREW XP 1000 також розширилося, включивши до нього нові версії High Lifter® Edition та Limited Edition 20-річчя.

Polaris RZR, спортивна лінійка side-by-side, що найбільше продається в світі, представив повністю оновлену лінійку Xtreme Performance з ефектним агресивним стилем. Для модельного року 2019 покупці можуть вибрати RIDE COMMAND, також тепер доступну у всіх кольорах XP 1000, або в нових RZR XP 1000 DYNAMIX®, які раніше були доступні тільки на деяких моделях з турбонаддувом. Щоб завершити лінію 2019 року, найкраща і найширша в галузі лінійка позашляховиків отримала посилення в особі RZR S4 1000 - єдиний у своєму класі чотиримісний мотовсюдихід для розваг потужністю до 100 кінських сил.

Polaris GENERAL®, народжений для пригод, продовжує зростати як престижний спортивний транспортний засіб №1 у секторі side-by-side. На додаток до покращеної продуктивності та технологічних оновлень, нові кольори та графіка доступні у всій лінійці. У споживачів більше вибору, ніж будь-коли, також доступні кілька кольорів для моделі GENERAL Deluxe і моделі Breakout Camo обмеженого тиражу.

Polaris Sportsman® продовжує залишатися найбільш продаваним автоматизованим квадроциклом у галузі - тепер з новими кольорами на преміальних моделях та покращеним електричним кермовим керуванням на всіх моделях EPS. Ці вдосконалення, поряд з дизайном, натхненним райдерами, та доведеною довговічністю, дозволяють райдерам проходити важчі траси, долати великі відстані та робити більше, ніж раніше. Sportsman - легендарно міцний та сильний.


 
26.07.2018