Зворотній дзвінок
Новини:


Оновлений RANGER 150 EFI із передовою системою захисту райдера

Polaris оголосив 1 березня 2018 року про випуск оновленого RANGER 150 EFI, із застосуванням передових технологій безпеки водія.

  • Можливості RANGER® 150 EFI Youth RIDE COMMAND™ (через додаток RIDE COMMAND та цифровий дисплей мотовсюдихода) включають геоконтроль поїздки (дорослі можуть встановити межі поїздки за допомогою геопозиціонування), цифрове обмеження швидкості та захист паролем запуску двигуна.
  • Автомобіль буде доступний для продажу в Європі, на Близькому Сході та в Африці з 2018 року.
  • Перший у своєму роді підлітковий мотовсюдихід для райдерів від 10 років і старше - щоб розділити захоплення поїздки для всієї сім'ї.

RANGER 150 EFIPolaris, лідер в індустрії позашляхових транспортних засобів, презентував RANGER® 150 EFI, перший у своєму роді підлітковий мотовсюдихід для райдерів 10 років і старший, який оснащений передовими технологіями безпеки, розробленими для спокою батьків, дозволяючи юним райдерам відчувати задоволення від водіння свого мотовсюдихода. Завдяки технології RIDE COMMAND ™ від Polaris нові функції безпеки включають геоконтроль, обмеження швидкості та безпечний запуск (захист паролем) мотовсюдиходу.

"Їзда на мотовсюдиходах - моя пристрасть, і я щасливий, що у мене є можливість розділити радість поїздки з моєю родиною. Але як батько, я хочу знати напевно, що під час катання на мотовсюдиходах мої діти будуть у безпеці", - сказав Кріс Муссо. , президент підрозділу Off-road, Polaris.«Безперечною перевагою RANGER 150 EFI є наявність інноваційних технологій безпеки, які допоможуть дорослим шанувальникам RANGER легше і впевненіше передавати свій досвід управління мотовсюдиходом молодшому поколінню, а також здійснювати прогулянки на RANGER.

RANGER 150 EFI система контролюВикористовуючи додаток RIDE COMMAND і цифровий дисплей квадроцикла, дорослі можуть встановити межі поїздки для дітей, використовуючи функцію геопозиціонування. Крім того, функція Digital Speed ​​Limiting дозволяє батькам встановлювати обмеження швидкості на різних ділянках траси, що дозволяє гарантувати, що діти проходитимуть зазначений відрізок шляху або місцевості на безпечній швидкості з урахуванням їхнього віку, умінь та особливостей місцевості.Система RANGER 150 EFI, захищена паролем Safe-Start, що дозволяє відслідковувати, хто керує автомобілем, де він знаходиться та з якою швидкістю рухається. Управління здійснюється зі смартфона через мобільний додаток. Оснащений системою блокування для ременя безпеки, мотовсюдихід обмежує максимальну швидкість до 9,7 км/год, якщо ремінь безпеки не пристебнутий. Додаткові функції безпеки включають: прапор видимості, два шоломи, захисну клітку, захисні сітки та світлодіодні ходові вогні денного світла та задні ліхтарі.

RANGER 150 EFI в якро-червоному кольоріДоступний в яскраво червоному кольорі, RANGER 150 EFI має сидіння для двох і оснащується двигуном об'ємом 150 куб. із системою електронного упорскування палива, що дозволяє юним гонщикам (віком від 10 років) отримувати задоволення від керування власним позашляховиком. Для додаткового комфорту юних водіїв мотовсюдихід обладнаний системою регулювання кута нахилу керма та механізмом для регулювання положення сидіння, що дозволяє пересувати сидіння вперед і назад в межах 14.5см.RANGER 150 EFI має дорожній просвіт 20.3 см і всюдихідні шини 22", тому на ньому можна проїхати навіть по складній місцевості. На RANGER 150 EFI встановлений кузов з вантажопідйомністю 22.7 кг. Як додаткові опції пропонується дах, високі або низькі задні бампера.